تحقیق فرش
«در ایران فرش هایی از پشم زبر كه در اطراف دارای رشته های نخی است خواهی دید. این فرش ها بهترین انواع فرش عالم و رنگ های آن بهترین و زیباترین رنگ هاست.
تو باید به این كشور بروی و به انواع وسایل متوسل بشوی تا بتوانی از مردم آن ها، طرز رنگ كردن قالی را یاد بگیری به طوری كه باران و سركه و شراب در رنگشان تأثیر نمی كند.»
چكیده
صحبت كردن و نوشتن در مورد فرش ایران بسیار دشوار می باشد. چون به دلیل گستردگی مطالب اكثر مطالب را نمی شود به طور یكجا جمع آوری نمود.
امّا به طور خلاصه در تحقیق ابتدا به معرفی فرش ایران پرداخته و سپس فرش ایران را در بازارهای جهان مورد توجه قرار داده و به بیان مشكلات این محصول غیرنفتی پرداخته و سعی در گفتن آن ها به طور خلاصه نموده ام.
در پایان لازم می دانم كه از كسانی كه در فراهم آوردن این تحقیق مرا یاری نموده اند تشكر كنم.
مقدمه
[در زبان فارسی واژه «هنر» معادل «فن» و گاه «صنعت» به كار رفته است. در گذشته لفظ هنر معنی عام تری داشته است. معانی علم، كمال، فضل، زیركی، شجاعت، عدالت، شهامت، تقوی و حكمت هم از واژه ی هنر مراد شده است. ]
[فرش در ایران به 3000 سال پیش برمی گردد جایی كه قدیمی ترین فرش جهان یعنی پازیریك كه مربوط به قوم سكاها بوده در نواحی سیبری در حالی كه روی یك تابوت بوده است توسط باستان شناس معروف رومی پروفسور رودِنكو رومی كشف شده است.
تمامی كارشناسان فرش جهان این فرش را متعلق به ایران دانسته اند. به دلیل نقش های موجود در فرش كه دارای سربازهای هخامنشی و هم چنین نقوش مربوط به آن دورانِ ایران است دیده می شود.
بافت این فرش تخمین زده اند كه 5/1 سال طول كشیده است. ]
مفهوم صادرات
[تعریف صادرات: صادرات در لغت به معنای انتقال كالا یا ارسال و فرستادن كالا از جایی به جایی دیگر است. جابه جایی در داخل كشور و یا از داخل به خارج هر دو مشمول این تعریف است.
به عنوان یك اصطلاح گمركی، صادرات عبارت است از خروج كالا از قلمرو گمركی (customs territory) و طبق تعریف قانون گمرك صادرات قطعی كالایی است كه به منظور فروش یا مصرف در كشورهای خارج به خارج فرستاده می شود.
و هرگاه برای فروش یا مصرف نباشد صادرات موقت (temporary Exportation) نامیده می شود. ]
نوع فایل:word
سایز:17.0 KB
تعداد صفحه:19
قیمت فایل فقط 5,000 تومان